TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 28 november 2011

Nytt från Non League

Blue Square Premier
Mansfield Towns lagkapten Adam Murray har skrivit nytt kontrakt med klubben. Den 30-årige mittfältaren som värvades från Luton Town i början av året och som ledde klubben till seger i FA Trophy kommer att spela för The Stags fram till juni 2012. Birminghamfödda Murray som spelat tre sejourer i Mansfield, inledde karriären i Derby County men har utvecklat ett stort Mansfield-hjärta under sin tid i klubben. I en intervju med ett supporterforum sade han efter kontraktskrivandet: "Det finns ingen annan klubb för mig. Det är Mansfield eller ingenting alls."
***
Kettering har problem. Både ekonomiska och sportsliga. Tre poäng från nedflyttning och finanser som gapar stora röda streck i bokföringen. Supportrarna har nu tagit tag i saken. Stödet från läktaren både på match och träning är bättre än på länge. Det säger lagets anfallare Kiernan Hughes-Mason idag till BBC Radio Northampton. Han tillägger; "Har vi detta fantastiska stöd säsongen ut och samlar all fokus på spelet så kommer vi snart att stiga i tabellen."
***
Fleetwood Town imponerar denna säsong. Cod Army spelar offensiv fotboll och har skrällt hela säsongen. Det har tagit dem till en andraplats i tabellen. Orsaken heter Jamie Vardy. Den 24-årige anfallaren har gjort 14 mål på 14 matcher och har nästan stått för häften av klubbens målgörande denna säsong. Detta kan komma att straffa sig. Vardy har fått ögonen på sig av flera Football League-klubbar och då januarifönstret öppnar så lär anfallaren säljas. En svår situation, ett stort dilemma och lite av ett moment 22.
***
Bath City är hopplös jumbi i BSP. En seger på 21 matcher. Sådan statistik hade kunnat få vilken manager som helst att sparkas ut från kontoret. Inte i Bath. Klubbens styrelse säger idag att man stöttar manager Adie Britton och hans assistent Lee Howells. En talesman för styrelsen sade idag till klubbens hemsida; "Managern och hans assistent gör ett fullt gott arbete och är de enda som kan hjälpa oss ur den situation som vi idag befinner oss i." Frågan är om supportrarna köper det resonemanget?

Inga kommentarer: