TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 29 mars 2012

Avundsjuk?

Patrick Vieira, tidigare benhård mittfältare och numer en del av Manchester Citys ledning, går till en försiktig men ändå tydlig attack mot Manchester United.
"De lagen kommer alltid att ha fördel hos domarna. När de spelar får de med sig domslut som andra lag inte får.", säger Vieira om den situation då Fulham förmodligen skulle ha haft straff mot United, på Old Trafford iu helgen. Men där domaren alltså valde att fria.
Vieira har själv ännu inte sett situationen, utan bara hört och läst om det hela. Men han är ändå inne på att storlagen alltid har den typen av fördelar. Inte bara i England utan också t.ex. Real och Barcelona i Spanien och Milan i Italien.
"Så här är det. De lag som vinner mycket får alltid de domsluten på sin sida. Om vi kan vinna tillräckligt med matcher så kommer vi (City) också att få sådant med oss i framtiden.", avslutar Vieira.

Hmm, det handlar alltså om att han är avundsjuk, snarare än att det är rena felaktigheter? Vi får se vad utfallet blir.
Klart är i alla fall två saker: Det pågår ett ordkrig i Manchester, mellan de ljusblå och de röda. Ligaavslutningen och toppstriden verkar ju stå mellan de båda lagen. Och en viss Alex Ferguson lär inte låta detta passera förbi, utan ett syrligt svar. Häng med!

Inga kommentarer: