TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 15 mars 2012

TLC informerar

TLC är sig inte lik längre. Det har man fått höra och läsa på sistone. Mail har kommit in till redaktionen där samtliga har frågat vad som händer. TLC kan svara på det rakt av. Stora delar av redaktionen har inte kunnat skriva lika frekvent som tidigare på grund av diverse förhinder såsom arbeten, familjeförhållanden och studier. Antalet inlägg per dag har därför reducerats och det kraftigt. Så blir det då skrivandet är en ideell fritidssysselsättning.

"Musik och kläder skriver ni om. Vad har det med fotboll att göra?"
TLC profilerar sig som en anglofilkulturell blogg. En blogg som skriver om engelsk fotbollskultur och allt som kretsar kring denna. Där har musiken och klädmodet en viktig roll.
En annan fråga löd; "Vad har hänt med spel, matchrapporter och andra tidigare stående inlägg?"
Spelsektionen, i detta fallet Huckerby, är den enda som kan svara på frågan om varför spel och tips inte längre uppdateras. Han är den enda på redaktionen som har hand om det området. Vad gällande matchrapporter så har vi inom gruppen kommit fram till att hoppa över denna typ av information. Matchrapporter är lätt att läsa på diverse dags och kvällstidningars hemsidor såväl som på andra större fotbollsforum. Istället har vi inom gruppen kommit fram till att plocka ut de berömda russinen ur kakan. Tyngre och intressanta texter. Texter som berör. Texter som vi, efter en att ha granskat antalet läsare, vet att ni gillar. Resekrönikor, supporterrelaterade händelser och historiska fakta. Där är den nya versionen av TLC. Vi har, skulle man kunna säga, gjort en uppgradering av oss själva. 
Hoppas vi fortfarande förnöjer er vardag.

2 kommentarer:

Nick sa...

Nu ser vi läsare fram emot ett framtida plattformsbyte också :)

Langham sa...

Ja, även det ligger i pipeline.