TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 5 mars 2012

Tredje gången gillt?

League One
Tranmere Rovers hade innan säsongen förhoppningar på en topplacering. Det blev aldrig riktigt som Birkenheadklubben hoppats på. Istället kämpar man idag för att hålla sig undan nedflyttning. Läget i klubben är inte stabilt. En anställd liknar organisationen "värre än ett kacklande hönshus". Spelare och ledare gnäller och skäller på varandra och någon tydlig ledarroll har inte funnits. Förrän nu. Idag meddelar Rovers att man återanställt förra managern Ronnie Moore. För tredje gången under den 59-årige managerns karriär. Moore som en gång i tiden gjorde 370 matcher och 86 mål för Rovers ersätter Les Parry och hans mål är att rädda kontraktet; "Jag älskar denna klubben och jag är övertygad om att jag tillsammans med de andra kommer att ordna kontraktet. Nu knyter vi nävarna och ger oss in i matchen. Det kan komma att göra ont men så skall det isåfall vara."

Ordförande Peter Johnson meddelar att han är glad över att ha fått tillbaka Moore till klubben; "-En man med den erfarenhet och auktoritet som Moore har kommer att lyfta laget och rädda kontraktet"
Att Johnson stillatigande bara tittat på under förfallet är för mig en gåta. En ordförande utan auktoritet är roten till en icke fungerande organisation. 

Inga kommentarer: