TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 2 mars 2012

Lön för möda och slit

Tre segrar och en oavgjord betyder förlustfritt. Så såg det ut för Arsenal under februari månad. The Gunners sköt upp sig, hade debyfest för en tid sedan och börjar leta sig upp till toppstriden efter en säsong som började allt annat än bra. Då: Wenger ifrågasattes, hans avsked önskades av många och fler ville se en omorganisation i Arsenal. Det fick sig en vändning. Idag: Hyllningskörer. Äras den som äras bör. Idag fick Arsene Wenger lön för denna möda. Fransosen tilldelades priset Månadens Manager för bedrifterna. För tolfte gången under sina år i Arsenal. Det är ett stort pris i Arsenal med tanke på de senaste säsongerna kräftgång i jakten på titlar. Man får glädjas för det lilla i norra London.

Hyllningarna sträcker sig även till The Hawthorne. West Bromwich anfallare Peter Odemwingie emottog idag för tredje gången under sin tid i England priset som Månadens Spelare. Ett hattrick i derbyvinsten över Wolves (5-1) samt två andra mål ifrån nigerianen gjorde honom till den bästa.
10 mål under säsongen kan allt bli en handfull till under våren. Med Odemwingie i laget säkrar WBA kontraktet och Hodgson får behålla jobbet. Aldrig tidigare under karriären har den 30-åriga spelaren varit mer glödhet. Det är på ålderns höst som en del blommar ut. Att man sedan bytt ut miserabla hemförhållanden i Ryssland mot glamoröst leverne i West Midlands spelar in en hel del.

Inga kommentarer: