TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 11 april 2009

Dålig stämning i QPR!

Stämningen runt Loftus Road och QPR är inte bra.
Så enkelt kan man se på situationen i dagsläget.
Klubben har en halvt om halvt misslyckad säsong bakom sig där man inte riktigt har kunnat leva upp till de förväntningar man har haft på sig från media och supportrar.
QPRs officiella hemsida meddelade i veckan att man sparkat managern Paulo Sousa.
Det beror dock inte på resultaten utan på att ledningen ansåg att Sousa läckt konfidentiell information till media.
Paulo Sousa får lämna klubben efter att han sagt till media att han inte låg bakom utlåningen av klubbens bästa målskytt, Dexter Blackstock, till Nottingham. Även hans assisten Bruno Oliverias kontrakt avslutades i veckan. Paulo Sousa är en vältalig man som inte sticker under stolen med sina åsikter. Beslutet om avsked är därför inte så konstigt.
QPRs ägare och ledning inte ha någon som opponerar sig mot beslut, har egna åsikter och värderingar. Frågan är om nya tillfälliga managerlösningen Gareth Ainsworth kan bli en bättre marionettdocka som QPR topparna kan dra i?
Ainsworths första uppdrag blir att ta hand om truppen i dagens bortamatch mot Burnley. Ingen direkt lätt uppgifyt med tanke på Burnleys form och läge i tabellen.

Vart Sousa tar vägen är oklart i dagsläget. Den före detta portugisiska landslagsmittfältaren med meriter i klubbar som Benfica, Juventus och Inter behöver säkerligen inte gå arbetslös en längre tid.

Inga kommentarer: