TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 17 april 2009

Det senaste från England

*Polis befarar oroligheter i samband med League Two matchen Barnet-Luton i morgon. Lutons fans anklagar Barnets ordförande Tony Kleanthous för poängavdraget på 30 poäng som de drabbades av innan säsongsstarten. Kleanthous är också invald som representant från League Two i Football Leagues styrelse som var den instans som beslutade om poängavdraget.
Dessutom finns det info om att fans från Lutons bittra rivaler Watford skall komma till Underhill för att "fira" Lutons nedflyttning och det är huvudskälet till att matchen kategoriseras som en kategori C-match dvs nästa högsta kategorin i riskskalan.

*Liverpools franske målvaktspajas Charles Itandje riskerar att få sparken efter att ha uppträtt på ett mycket olämpligt sett under onsdagens minneshögtid för de som miste livet på Hillsborough. TV bilder visar hur Itandje skrattar, skämtar med lagkamrater och simulerar diverse dansrörelser när sången "tragedy" spelades i högtalarna på Anfield.
Rafa Benitez uppges ha blivit ursinnig efter att ha sett bilderna och klubben funderar just nu på vilka åtgärder man ska vidta.
Som jag ser det finns det bara en sak att göra, sparka ut fanskapet omgående. Oerhört respektlöst mot de anhöriga och klubben och lägg till att han dessutom är en totalt värdelös målvakt och då borde man ta chansen att bli av med honom en gång för alla.

*Seger i morgon mot QPR och Wolverhampton är helt klara för PL 2009/2010. I och med Andy Keoghs sena segermål borta mot Derby i måndags står klubben på tröskeln till fotbollens finrum igen. Det ska bli spännande att se hur skyttekungen Sylvan Ebanks-Blake klarar sig mot PL försvar och hur många ytterbackar den store talangen Michael Kightly kan snurra upp på högsta nivå. Jag hoppas de går upp!

Inga kommentarer: