TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 3 april 2009

Skotsk fylla på livstid!

Mittfältaren Barry Ferguson och målvakten Allan McGregors krökande innan matchen mot Holland i Amsterdam har nu seglat upp som hot-stuff på förstasidor och löpsedlar runt om i Storbritannien. Skottland åkte på storstryk i matchen och för att statuera exempel på att spelarnas beteende inte var rätt så valde förbundskaptenen George Burley att bänka duon i veckan landskamp mot Island.
Ett val som inte föll spelarna i smaken. Obstinata gester gjordes från bänken och skotska FA har i efterhand fördömt männens beteende som ”Osportligt och oanpassat beteende”
De är även avstängda på livstid ifrån landslaget
Rangers har även dem vidtagit åtgäder och gett spelarna två veckor utan lön.
Skottland rosar inte fotbollsmarknaden i Europa och ett bortfall av dessa spelarna kan få en förödande effekt. Men å andra sidan. Island blev besegrade av skottarna med 2-1 häromdagen och förra Chelseaanfallaren Eidur Gudjohnsen sade då att Skottland spelade bättre utan Rangers-duon på plan. Detta öppnar för andra talanger som inte tidigare haft någon chans att peta Ferguson på mittfältet.
Hade Ferguson och McGregor vetat om eftergifterna av den fyllan i Amsterdam så hade de nog istället druckit saft den kvällen.
Snacka om baksmälla.

Inga kommentarer: