TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 19 april 2009

Ojämna walesare och stabila Brummies!

Ifall Wolves-familjen bubblade av lycka efter gårdagens seger och avancemang, så var det betydligt mycket allvarligare hos de walesare som befann sig på Deepdale i Preston igår.
Hemmalaget krossade gästerna Cardiff med 6-0. Hade man tänkt att de matcher man hade mindre spelat skulle kunna bli tillställningar som var givna 3 poäng, så får man nu tänka om.
Carfiff blev förödmjukade, pulveriserade och totalt utskrattade av tv-kommentatorer och hemmalagets supportrar. Kämpar klubben för en plats i Premier League så kan man definitivt inte ställa ut skorna som man gjorde igår. Frågan är ifall det är något fel på organisationen? Det ojämna spelet däremot har ingenting vare sig i Premier League eller i toppen av The Championship att göra. 6-0-vinsten var Prestons största under säsongen. Typiskt för Cardiff att den skulle komma igår.



Birmingham däremot gjorde vad de skulle göra. Stabilt och säkert. Borta mot Watford vann The Brummies med 1-0. Det är tyngd i Birmingham. Så mycket tyngd att jag idag har svårt att se Sheffield United ta den direktuppflyttningsplats som är som gjord för Birmingham.


.

Inga kommentarer: