TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 21 december 2008

Det senaste från England!

*Den gamle storspelaren Lee Clark (Newcastle,Sunderland och Fulham bl.a) är klar som manager för Huddersfield. Clark har skrivit på ett 3,5 år långt kontrakt med klubben och lämnar sitt nuvarande jobb som assisterande manager i Norwich.

*Neil Harris har nu gjort 111 mål i Millwall och därmed tangerat Teddy Sheringhams tidigare rekord. Rekordet missades i helgens match mot Crewe men kommer om inget oförutsett händer slås det inom kort.

*Den före detta engelske landslagsspelaren David Platt pekas i diverse medier ut som ny manager i Crewe. Platt spelade i klubben som ung innan han gick vidare till större klubbar såsom Aston Villa, Bari, Juventus, Sampdoria och Arsenal.
Hans manager karriär innehåller inga större meriter men han har varit spelande tränare i Nottingham Forest och förbundskapten för Englands U-21 landslag.

*Oldhams skyttekung 32 årige Lee Hughes (11 mål på 18 matcher hittills denna säsong) är het på transfermarknaden. Hughes har en klausul i sitt kontrakt som säger att får lämna om någon bjuder 400 000 pund och enligt uppgift finns det flera intresserade klubbar i championship och League One.
Hughes karriär tog fart i West Bromwich Albion i början av 2000-talet där han gjorde 79 mål på 155 matcher men fick ett abrupt avbrott i samband med en trafikolycka 2004. Hughes dömdes till 6 års fängelse för vårdslöshet i trafik och vållande till annans död. I fängelset skötte sig Hughes exemplariskt och han frigavs villkorligt sommaren 2007. I augusti 2007 skrev han på ett 2-års kontrakt med en lön på 1800 pund per vecka ungefär en tiondel mot vad han tjänade under sin tid i WBA.

*Jimmy Bullard är Fulhams utan tvivel viktigaste spelare. Men hans tid i klubben kan snart vara slut. Bullards kontrakt går ut först sommaren 2010 men Fulham kan inte matcha hans lönekrav och de är därför beredda sälja nu för att få riktigt bra betalt.
En gissning från min sida är att han flyttar till norra London för spel i Tottenham.

*Gary McAllister har fått sparken som manager för Leeds. Efter gårdagens förlust, 3-1 borta mot MK Dons tog styrelsens tålamod slut. Klubben ligger först på nionde plats och har hela elva poäng upp till 2:a platsen som ger uppflyttning till Championship. Det spekuleras friskt i vem som ska ersätta men några av namnen som nämns är Paul Ince, Roy Keane och Billy Davies.

Inga kommentarer: