TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 3 december 2008

Tissel,tassel och andra inlägg!



West Ham har sedan den förre sponsorn XL gick i konkurs spelat utan reklam på sina tröjor.
Det hade varit snyggt ifall tröjan då endast var i vinrött och ljusblått. Men icke.
Istället har man sedan i somras spelat med en sifferblaffa på mitten av magen.
Stilfullt mindre.
Nu har det dock löst sig.
West Ham har en ny sponsor klar, loggan kommer att finnas för första gången i matchen mot Tottenham.
West Ham har nu klart med en ny sponsor och logga på tröjorna. Det blir vadslagningsfirman SBOBET som kommer att pryda tröjorna till och med säsongen 2009-10.
En ljusglimt i West Hams nuförtiden tvivelaktiga ekonomi då den isländske ägarens ekonomi har varit likt ett Monopol-spel.

Två managers sitter löst i England för tillfället.
I synnerhet Blackburns oerfarne och nya Paul Ince. Han har dock fått övertyga ledningen om att få Rovers på fötter igen. Detta skall ske inom en 8-matchers period. Får se ifall styrelsen har det tålamodet.
Även Sunderlands hårdhudade man, Roy Keane, blåser det kring.
Laget är för bra för att pendla mellan hopp och förtvivlan i varje match. Detta har fått en nära vän och även styrelsemedlem att kritisera honom. Enligt "vännen" skall Keane ha "tappat greppet" samt "inte är en seriös manager".
Duons situation får till och med Citys Mark Hughes att kunna känna sig lugn.

Mark Hughes har även meddelat att Robinho inte kommer få något straff för sitt uttalande om att City har "småklubbs beteende".
Enligt uppgift så delar Hughes spelarens åsikt.

Och för att fortsätta med ljusblåa nyheter så lär Valencias David Villa vara nära ett kontrakt med City. Även Chelsea är måna om spanjorens namnteckning. Blackburns striker Roque Santa Cruz sägs också vara nära ett kontrakt med de ljusblå.

Tottenham är på målvaktsjakt. Portsmouths David James och West Hams Robert Green har kopplats ihop med klubben. Idag kom nyheten om att Newcastles Shay Given och Readings Marcus Hahnemann är högintressanta.
Spurs nuvarande ordinarie målvakt vacklar mer och mer.
Han värvades från holländska PSV för 7,8 miljoner pund för att lösa Tottenhams målvaktsproblem.
Men brassen Heurelho Gomes har knappast blivit en hit på White Hart Lane.
För ett tag sedan utnämndes han till den sämsta målvakten i ligan.
Tragikomiskt med tanke på att han i somras rankades som en av världens mest lovande målvakter.
Redknapp har fått upp laget från bottenregionen och blickar uppåt i tabellen. En ledargestalt på plan saknas dock efter Keanes bortfall. Middlesbroughs Stuart Downing sägs vara aktuell för ett klubbyte. Engelsman och vänstermittfältare. Spurs kombinerar isåfall nytta och logik.

Wigans manager Steve Bruce har fått ett ultimatum av styrelsen. Vill han köpa nytt då Transfer-fönstret öppnar i januari så får han även ta och sälja ut av det som finns i garderoben.
En del val är svårare än andra.

En lämnar och en kommer? Så verkar det se ut i dagsläget hos Liverpool då danske Daniel Agger sägs vara nära AC Milan. Antonio Valencia från Wigan sägs vara på väg in. Även Aston Villa och Manchester United drar i Wiganstjärnan.

Birmingham boss Alex McLeish är beredd att lägga motsvarande 13 miljoner kronor för West Hams veteran Lee Bowyer. Rutin och ledarskap skall föra Birmingham tillbaka till Premeir League.





2 kommentarer:

Huckerby sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Huckerby sa...

Langham kom du ihåg att Gomes var pinsamt dålig i matchen mot Aston Villa som vi såg ?
Sämre än Paul Robinson och det säger inte lite......