TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 augusti 2009

Chopra tog Cardiff till toppen

Cardiff har startat säsongen imponerande. Tacka Michael Chopra för det. Den före detta Newcastle och Sunderlandspelaren stänkte igår in ett hattrick borta mot Plymouth och ordnade på så sätt den seger som till slut blev 3-1 till walesarna. På tre matcher har Chopra nu gjort 6 mål och leder skytteligan i The Championship. I och med vinsten så befäste nu Cardiff serieledningen men man gör de på målskillnad. Middlesbrough, Coventry, WBA och Bristol City har alla 7 poäng. Alla utom Coventry (0-0 mot Doncaster) vann
sina respektive matcher igår.
Newcastle tar idag emot Sheffield Wednesday på St James. Förlusten av Damien Duff till Fulham lär kännas. Aldrig bra att förlora en stöttespelare tidigt under säsongen.
Crystal Palace fick revansch för domarstölden i senaste mötet mot Bristol City. Igår vann man borta på Portman Road i Ipswich med 3-1. En bra återhämtning och revansch.

1 kommentar:

The Pontus Teiler machine - zero defects! sa...

Givetvis kommer man nog märka att Duff saknas ikväll, men då Danny Guthrie är återställd efter sin hamstring-skada så kanske han kan börja ta plats som en motor på mittfältet. Spännande att se om Simpson, lånet från Man U, kommer att ta plats i startelvan? Spelar NUFC som de gjorde under andra halvan mot Reading blir det en underhållande kväll!