söndag 23 augusti 2009

Spurs och Sunderland fortsätter imponera

Carlton Cole inledde derbyfesten på Upton Park. En fest om senare skulle förstöras av egna misstag. Coles mål innebar ledning i matchen men han var lika delaktig i Spurs kvittering då han fem minuter senare, helt oförståeligt, passade bollen bakåt och mitt framför fötterna på måltjuven Defoe.
Tottenham är underbara att se då de får upp sitt spel som de vill ha det. Idag visade Aaron Lennon vilken magnifik spelare han kan vara. Snabb som vinden och målfarlig. Tack vare en tabbe av Hammers Jonathan Spector kunde Lennon göra segermålet elva minuter innan slutsignal
West Ham saknar den rätta styrkan och de rätta avsluten. Det blir alldeles för dåliga avslut.
Efter Spurs ledningsmål var man aldrig hotade i matchen.
Tredje raka vinsten. Man har inte inlett serien bättre sedan 1960-talet.

Arsenal fortsätter att storvinna i Premier League. Gårdagens vinst mot Portmouth med 4-1 innebär att man på två matcher gjort hela 10 mål. Imponerande start på säsongen.
Wigans drömstart mot Aston Villa är ett minne blott. Igår blev man totalt överkörda av Manchester United med hela 5-0. Roberto Martinez smekmånad som manager i klubben är nu över. Däremot har den stora röda maskinen United rullat igång på allvar. Då dem är som starkast är de närmast ostoppbara.
Grannarna City lever upp till sina krav. Igår vann man hemma mot Wolves med 1-0 efter mål av Adebayor. Vinsten gör att Mark Hughes får sitta kvar på sin position ända tills plattmatcherna och smekmånaden för klubben är över. Det är nog bara en tidsfråga.

Innan säsongen startatde så kopplades han ihop med både Chelsea och Tottenham.
Sunderland fick behålla sin Kenwyne Jones och det kan man vara glada för idag. Med två mål såg han till att Sunderland fick sin andra tre-poängare för säsongen. Seger hemma mot Blackburn med 2-1 är ett resultat som krävs och en seger som närmast är ett måste om man inte vill råka in i bottenstriden i år igen. I år verkar Steve Bruce ha fått ihop en för bra elva för att åter hamna i bottenregionen.