TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 31 augusti 2009

Frank Sinclair till storsatsande Wrexham

Med över 500 matcher i bland annat Chelsea och Leicester under 1990-talet så var Frank Sinclair en klippa i förvaret. En stark och solid försvarare av hög klass.
Den idag 37-åriga Sinclair är fortfarande igång och det kan man nu tacka den gamla storspelaren Dean Saunders för. Saunders med ett förflutet som målkung i Liverpool är idag manager i Wrexham. Wales tredje största klubb,efter Cardiff och Swansea, huserar nuförtiden i Blue Square men tittar man på värvningarna som Saunders gjort den senaste tiden så kan denna division snart vara ett minne blott. Saunders och Wrexham annonserade i helgen att man knutit till sig den rutinerade veteranen Sinclair.
Sinclair blir inte ensamt toppnamn i klubben.
Saunders har värvat fyra andra namn under sommaren. Från Manchester City har man värvat trion Curtis Obeng,Adrian Cieslewicz och Hedi Taboubi samt Mansour Assoumani från Leeds.
Frank Sinclair får ändå ses som den största värvningen.
Sinclair har sagt att en av anledningarna till att han valde Wrexham, efter att haft en träningssejourmed både Wycombe och Bury, var att han fått goda tips om klubben av Blackburns forne storspelare Matt Jansen som förra säsongen spelade i Wrexham.
Kontakter är A och O även i fotbollen. Dean Saunders har många känningar efter alla år som storspelare. Det är det som är Wrexhams fördel.

Inga kommentarer: