TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 26 augusti 2009

Rykten förtäljer...

Tottenhams anfallare Roman Pavlyuchenko har tröttnat på bänknötandet. Nu vill han iväg från London och White Hart Lane. Att konkurera med Keane, Crouch och Defoe är inte det lättaste. I synnerhet inte eftersom hela trion även är britter och managern även han är det.
Ryssen köptes in till Tottenham då det krisade som värst förra säsongen. Övergången blev klar den 1 september och gick på motsvarande 182 miljoner kronor. Pavlyuchenko red då på en enorm självförtroende våg efter lyckade insatser i ryska landslaget och i Spartak Moskva. Livet i den engelska ligan blev dock inte vad han hade tänkt sig. Jag känner igen mönstret med andra spelare från före detta Sovjetunionen. Rebrov och Sjevtjenko passade heller inte in.
Märkligt.

Richard Dunne har varit Manchester City trogen under nio års tid.
Nu kan dock irländaren vara på väg bort ifrån klubben. Får Martin O´Neill som han vill så är Dunnes nästa hemadress Villa Park. Aston Villa lägger upp motsvarande 78 miljoner kronor och inväntar nu svar från City.
Med tanke på Citys desperata jakt efter försvarare denna sommar så ser jag övergången som mindre trolig. Vill Villa ha Dunne så får man nog sätta en etta framför det belopp som man bjudit. Men vem vet, då Lescott kommer så kanske Hughes och araberna ändrar sig?

Inga kommentarer: