TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 18 augusti 2009

Swanseas Jenkins vägrar sälja

Wigans nya manager Roberto Martinez har lovat att inte brandskatta Swansea och lägga bud på lagets bästa spelare.
Men ifall någon konkurrerade klubb visar intresse för Martinez gamla adepter så är han givetvis angelägen om att få göra en instickare. Spanjoren kan sitt gamla lag.
Då Bolton tog kontakt med den walesiska klubben angående om att få knyta till sig holländaren Ferrie Bodde så snappade Martinez upp samtalet.
Direkt anmälde han intresse för mittfältaren som också var hans första värvning till klubben då han anlände 2007.
Ferrie Bodde,27 år, gjorde 161 matcher under sju års tid i sin holländska klubb ADO Den Haag och har sedan han värvades 2007 till Swansea varit en viktig spelare i truppen med 50 matcher och 13 mål på meritlistan.

Men enligt ordförande i Swansea Huw Jenkins så stannar intresset endast vid förfrågan om köp. Jenkins vägrar att sälja spelare.
Det är han klar i sin åsikt med.
Säsongen har inte börjat bra. Förra årets sensationsklubb huserar nu sist i tabellen. Visserligen är endast två omgångar spelade, men saknaden av Scotland och Gomez, som bägge följde med Martinez till Wigan, har gjort sig påmind.
Vill nya managern Paulo Sousa få lugnare arbetsmiljö så får han pusha på sin chef Huw Jenkins om att behålla lagets spelare och kanske även förstärka.

Inga kommentarer: