TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 28 augusti 2009

Innan Transferfönstret blåser igen....

* Queens Park Rangers lånar Arsenals 20-åriga anfallare Jay Simpson säsongen ut.
Detta stod klart igår efter att spelaren tillsammans med representanter från Arsenal träffat Rangers manager Jim Magilton.
Simpson går rakt in i truppen som på lördag möter Scunthorpe på bortaplan.
Simpson har varit Arsenal trogen i stort sett hela livet. Han började spela fotboll i klubben redan som nioåring och debuterade i A-laget 2006.
Under åren har han varit utlånad till både Millwall och West Bromwich. I Millwall gjorde han så bra ifrån sig att han blev framröstad till Årets Spelare.
Här kan QPR ha en blivande skyttekung. En spelare om kan förverkliga de drömmar som supportrarna och de nya ägarna har.
*****
* Även League One-klubben Swindon lånar spelare.
Klubben har tecknat avtal med Celticspelarna Ben Hutchinson och Simon Ferry.
Värvningen får ses som en sensationell överraskning med tanke på att flera lag, bland annat ett par i The Championship, varit intresserade av duon.
Anfallaren Hutchinson värvades till Celtic i januari 2008 efter tre säsonger i Middlesbrough, medan mittfältaren Ferry tagit sig upp via Celtics ungdomsakademi.
De bägge spelarna har tidigare endast spelat i Celtics reservlag men kommer att kunna gå direkt in i Swindons trupp. Deras avtal sträcker sig till januari 2010.
*****
* Leeds United har lagt ett bud på Sheffield Uniteds mittback Leigh Bromby.
Sheffield United har accepterat budet och nu är övergången nära.
Det enda som återstår skall enligt uppgifter vara löneanspråk och den obligatoriska läkarundersökningen.
Bromby, 29 år, tecknade nyss ett två-årskontrakt med Sheffield United men förväntas ändå snart bli klar för Leeds. Mittbacken har gjort det kontroversiella att ha spelat i bägge Sheffield-klubbarna. Bromby inledde karriären i Wednesday. Efter 100 insatser i den blåvitrandiga tröjan flyttade han vidare till Watford och sedan Sheffield United.
Bromby som även varit utlånad till Mansfield och Norwich är en duktig och rutinerad mittback som kan bli guld värd för ett Leeds med vinnarinstinkter denna säsong.

Inga kommentarer: