TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 31 augusti 2009

Taylor stannar i ett nytt Newcastle

Newcastles försvarare Steven Taylor har varit ett omskrivet namn under sommaren. Flertalet klubbar i Premier League har velat värva 23-åringen, efter att Magpies trillade ur högsta ligan. Nu ser läget annolrunda ut. Taylor har lovat att stanna i Newcastle och föra klubben tillbaka till Premier League.
Resan tillbaka har börjar bra. Då man ikväll möter nykomlingen Leicester hemma på St James Park så gör man det som ett obesegrat gäng som inte släppt in ett mål på hemmaplan. Även på bortaplan är man obesegrade. Vid seger i kvällen match går klubben upp i serieledning efter fem spelade omgångar.

Till stor del så får rutinerade spelare som Taylor ta åt sig äran för denna framgång samtidigt som de unga och nya spelarna lyckats axla mantlarna från de stjärnor som lämnade klubben då man åkte ur Premier League.
Förlusterna av Michael Owen,Sebastien Bassong, Obefami Martins, Damien Duff och Habib Beye har varit tunga men ändå inte gjort skada. Förhoppningsvis kan denna omställning vara grunden till en ny och frisk era inom klubben. Någonting som inte är en dag för sent.

Inga kommentarer: