TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 13 augusti 2009

League One i korthet

Det blir ingen flytt till Turkiet för Steve Phillips.
Under en längre tid har det sett ut som att Rovers skall gå miste om målvakten men nu har förhandlingarna stoppat upp.
Bristol Rovers målvakten och den turkiska klubben Ankara kunde inte enas om avtalet och övergången stoppades.
31-åriga Phillips har varit Rovers trogen sedan 2006 och har ett år kvar på kontraktet med Rovers. Under tre års tid har det blivit 165 matcher mellan stolparna. Hans framtid i klubben är trots detta inte helt säker. Rovers har ögonen på den inlånade keepern Fraser Forster. Forster tros bli köpt inom det snaraste vilket i så fall kan innebära att Phillips blir bänkad.
******
Amerikanen Mike Grella var hett eftertraktad på transfermarknaden säsongen 08/09. Hans prestationer i Nordamerika fick europeiska klubbar att dra till sig både ögon och öron. Leeds United gillade vad dem såg och värvade över Grella till Yorkshire då transferfönstret öppnade under januarimånad i år.
Sedan dess har han inte gjort någon besviken.
22-åriga Grella har attityd och framtid. Leeds har en talang i unga Grella.
Detta vill manager Simon Grayson ta till vara på och därför tecknade parterna ett 3-års kontrakt i veckan.
******
I premiären förlorade man hemma mot Walsall med 1-0. Matchen efter blev det storstryk mot Swansea med 3-0 i Ligacupen. Brighton & Hove Albion. Mannen som skall försöka vända på denna negativa trend är Adam Virgo. Mittbacken Virgo som värvades från Celtic 2008 utsågs vid säsongsstarten till lagkapten och kunde förstås få en bättre start. Men enligt Virgo är ingenting omöjligt. Med hans hjälp och pushande på planen så skall Albion ta sig i kragen framöver. Hårt arbete och självförtroende är det enda som krävs i sådana situationer.
******
Neil Harris håller klass i år också. Detta fick Bournemouth erfara i Ligacupen härom dagen då Hariis stod för ett hattrick i 4-0-vinsten. Millwall öppnade upp säsongen på ett godkänt sätt då man åkte till St Marys på sydkusten och spelade oavgjort, 1-1, mot Southampton. Truppen ser lika bra ut som föregående säsong och med denna trend i ryggen så lär hemmapriären på
The Den mot Carlisle på lördag bli lekande lätt?
Som att inte detta skulle räcka så har även nyheten om nästa motståndare i Ligacupen väckt varenda kotte till liv i Bermondsey. Supportrarnas hatobjekt West Ham står på menyn. Kan tänka mig en intensiv helg i östra London i slutet av augusti då Millwall kommer på besök till Upton Park.

Inga kommentarer: