TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 7 november 2008

Fredags Gaisande!

Elitdomareklubben har tillsammans för en gång skull fattat ett bra beslut.
Man tilldelar vår tränare Magnus Pehrsson priset som Årets Tränare i svensk fotboll.
Så här lyder motiveringen på deras hemsida:

På ledarsidan är det första gången priset går till GAIS.
Magnus får utmärkelsen för sitt balanserade och korrekta uppträdande, vilket speglar av sig på spelare och övriga ledare i föreningen. Detta skapar harmoni för väl spelare och domare i matcher där intensiteten är hög och krävande.


Det är bara att lyfta på kepsen och gratulera MP till priset. Ett pris som han förtjänar och som troligen kommer göra honom till en ännu bättre tränare.

Gamla bekantingen Lama-Lasse Johansson fick priset som Årets Spelare med motiveringen;
"naturlig ledargestalt tar ett stort ansvar för sitt och övriga lagkamraters uppträdande i alla matcher, och alltid bidra med en positiv attityd som främjar svenskt domarskap."
Lama-Lasse har antingen mognat med åren eller så speglar det den svenska domarkåren på ett rätt sätt. Okunnighet och låg lägstanivå.

På söndag delas priset ut till MP och det skall inramas med applåder och hyllningssång tillsammans med avtackandet av Gaishjärtat Bobbie.

Läste på ett plank om spelare som spelat i klubben under säsongen och antingen är utlånade eller sålda. Suma,Memelli, Christos och Ponomarev. Jag hade nästan glömt bort dem. Så stor plats fick dem i mitt Gaishjärta. Tack gode Gud att de inte spelar längre.
Kvartetten brassar i klubben borde förövrigt skäras ner till en duett enligt min åsikt.
Campos och Matao håller inte klassen. Morais vill jag dock se utvecklas. Det finns potential i killen. Wanderson har blomstrat ut från en vissen planta till en grönskande ros.
Jag är inte säker på att han stannar nästa säsong. Han lär rosa marknaden.

Då var det förövrigt äntligen Fredag igen. Love it!

Inga kommentarer: