TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 5 november 2008

Olika sorters röror!

Lägger du upp motsvarande 3 miljarder kronor så kan Newcastle United bli din klubb.
Blotta summan fick lunchen att rotera och kaffet att skvalpa. Men ägaren Mike Ashley är lugn. Han har det under kontroll och vet att det finns intresse. Sju stycken spekulanter har uttryckt intresse och idag kom tidningen The Guardian ut med nyheten om att ytterligare två intressenter finns till ett klubbköp.
Ashley är iskall men vet han egentligen vad han gör?
Newcastle vann mot alla förväntningar hemma häromsistens mot Aston Villa med 2-0.
Kinnear sitter halvsäkert kvar på sin plats samtidigt som rykten gör gällande att Ashley drar i Svennis. Svennis som även han inte riktigt uppfyllt förväntningarna i Mexiko.

Förväntningarna och kraven är även höga på Joey Barton som nyss kommit tillbaka till fotbollen och Newcastle efter en tid bakom lås och bom. Hans alternativa leverne vid sidan av plan och på den samme med fylla, slagsmål och stök har han lovat att skärpa till sig med.
Det gick inte lång tid innan man såg hans rätta natur och den aggression han hade i matchen mot Villa. Som en pitbull fram och tillbaka. Nu har Aston Villa gått ut till FA och media dagarna efter matchen och hävdat att Barton gjort dig skyldig till hets mot folkgrupp då denne påstås ha häcklat Villas mörkhyade spelare Agbonlahor. Barton förnekar påståendet till tidningen The Guardian och säger att " han vill vara en förebild för de unga inom fotbollen och då uppträder man inte på ett sådant sätt. Därav är jag oskyldig"
Skulle det trots allt visa sig vara sant kan karriären vara över för Barton som har hela etablissemangets samt FA:s ögon på sig.

Hela Newcastle-konceptet känns som en röra.
En blandning av Brown Ale och Burritos.

Röran jag käkade till lunch var korv och pasta.
Pasta till kvällsmat blev det för Chelseas molokna spelare igår kväll.
Vem fan hade trott på en 3-1 seger till Roma?
Vad gav det på Oddset?

Nu är det dags att göra rätt för lönen igen.
Jag är redan sömnig efter maten och vill lägga mig ner.
Vad är oddsen på att man kommer vara dödstrött vid 2-fikat?
Sicken röra!

Inga kommentarer: