TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 10 november 2008

Silly Måndagsafton!

Redan dagen efter säsongens sista omgång så nås man om rykten som gör gällande att spelare är på väg bort. Levon Pachayjan uppges ha "personliga problem" och endast en pennfattning från att gå till holländska Feyenoord. Samtidigt så är Wanderson högaktuell för flertalet klubbar. Alla hemmahörande i Nordeuropa. Att Ekunde, som truppens bästa spelare, är het på marknaden har varit känt sedan en längre tid. Men skall man ta dessa rykten på allvar eller skall man lägga dem i "Silly Season" högen?
Just nu känns det som det kvittar. Jag tror på det GAIS som finns till nästa år. Med eller utan trion som spekuleras försvinna. Ingen spelare är oersättlig.
Jag tror på nyförvärven som har gjorts. Spong och Pär Ericsson men framförallt trion från Island. Jag har aldrig haft samma behagliga känsla tidigare om spelare i GAIS som har värvats och ännu inte spelat en sekund för klubben.
Men det är farligt att hysa starkt förtroende för GAIS.
Vi vet alla att ifall man överskattar GAIS så går allt åt helvete.
Men det är ju visserligen det som är GAIS.
Man skall aldrig vara säker!

Läste att Hughes kan få sparken från City och att Svennis eventuellt ryktades komma tillbaka till Manchesterklubben.
Det är väl bättre att Svennis isåfall, ifall han nu vill tillbaka till det land som smutskastat honom, tar kontakt med The Geordies och låter sig ersätta Joe Kinnear. Newcastle lär annars sjunka ännu djupare.
Tränarbyte kan löna sig.
Fråga Tottenham.

Nu är det "Prison Break" strax på 3:an.
Deras flykt från fängelset blir min flykt från den regnigt trista måndagen!

God Afton, God Natt och Time Out!

Inga kommentarer: