TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 9 november 2008

Tack för allt Bobbie och detta året GAIS!


Smått sliten idag efter en lyckad kväll på stan och ett pubhäng på Ritz där Revisorn och Ola poppade plattor med smak.


Säsongsavslutning mot den allmäna klubben från Solna idag.

Enligt GAIS hemsida så förtäljs det att det blir 4 ändringar mot den trupp som spelade ut LSK i den bohuslänska skogen häromveckan. Durmaz avstängd medan Levon, Lundgren och Eyo är skadade på ett eller annat sätt. In i laget kommer spelare som inte helt har uppfyllt förväntningarna som ställdes på dem, Matao och Reuben Ayarna. Den uppflyttade junioren Johan Pettersson är utav Magnus Pehrsson uttagen till den trupp som förhoppningsvis skall ordna en seger på söndagseftermiddagen.

Idag är det dock Bobbies dag. Låt honom få det avslut han förtjänar efter alla år i klubben. Bobbie som var med under de svåra åren och som kom att bli en allsvensk toppspelare i GAIS spelar idag sin sista match i den grönsvarta tröjan.

Lycka till i Randers Bobbie och tack för allt. Du är alltid välkommen hem igen! Du är en av oss!
Vi har inte vunnit emot Solnaklubben på 17 år. Det hade varit grädde på moset ifall Bobbie hade kunnat näta och ordna trepoängaren i sista omgången.
GAIS bjuder varslande Volvo-arbetare på fri entré idag. Bra initiativ. Ett understatement på att GAIS är en arbetarklubb. Männen vid marknadföringen vet också vad de gör. Publicitet i media och goodwill samtidigt som man kan höja publiksiffran och därmed denna säsongens dåliga publiksnitt. Ett publiksnitt som är det sämsta sedan 2005.

På UEFAs klubbranking så rankas Helsingborg som det bästa svenska laget på plats 157.19 platser längre ner kommer Elfsborg och i en ormgrop på plats 182 kommer Hammarby, DIF,Halmstad och Malmö. På plats 186 kommer Solna Aik.Lite ironiskt med tanke på att luftslottet gnaget titulerar sig som Skandinaviens största klubb.Nu har man sina två antagonistklubbar före sig.Värt att notera är att engelska League One-klubben Millwall kommer på 92:e plats och är flera pinnhål bättre än de allsvenska lagen, enligt UEFA Team Ranking.Man hittar inte GAIS någonstans på rankingen. Men det kvittar så länge DSS inte heller finns med. Så stora är dem med andra ord.
Dags för en uppfräschning av lekamen nu innan Tuvemannen hämtar upp mig.
Vi hörs!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mycket bra skrivet. Denna blogg går från klarhet till klarhet.
//Danne