TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 16 januari 2009

Allt har en förklaring!

Sverige har fått sig en ny skandalmakare i kändisvärlden. 29 åriga poppojken Andreas Kleerup.
Grammisgalan i onsdags slutade dramatiskt.Den store vinnaren Andreas Kleerup, tre priser, fördes mitt under TV4:s direktsändning bort av civilklädda narkotikapoliser och fick lämna ett urinprov. Ett prov som visade sig vara kokain positivt,
Kleerup är sedan tidigare diagnosticerad med ADHD och medicineras regelbundet. Ritalin till medicin och kokain till fest. Han kommenterade det positiva knarktestet så här;
”Beatles "Sgt Pepper" gjordes inte på grönt te och grönsakssoppa”
En kombination till framgångarna på scen?
Då bröderna Gallagher i Oasis tittade som allra djupast i påsen var man på toppen av sin karriär. Likaså Robbie Williams.
För att komma i form till VM 1994 så proppade Diego Armando Maradona i sig diverse preparat. Ett av dem, efedrin, fick honom fälld för dopning efter en match då han svettat sönder kameran efter ett mål. Maradona var sin tids bästa fotbollsspelare och förmodligen världen genom tidernas. Men att naivt tro att VM 1994 var en engångsföreteelse är hyckleri.
Maradona som på senare tid nyttjat kokain i mängder lär även ha konsumerat friskt upp i snoken under åren i både Spanien,Italien och i Sydamerika.
Da Vinci, Picasso och Rembrandt hade alla sina genvägar till framgångar i sina storslagna arbeten.
Alla är artister och konstnärer på sina olika sätt som genom diverse preparat antingen om det är alkohol eller tyngre droger, gör mästerverk genom att öppna upp vägar i sinnet genom musiken, målandet, fotbollsspelande eller skrivandet.
Så om du nu läser detta nu min fru så har du svaret på varför jag oftast föredrar att ta mig ett par glas framför datorn då jag bloggar.


Trevlig helg förresten till Er alla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skulle snarare påstå att dessas drogkonsumtion är en effekt utav den press ett kändisskap innebär, knappst att drogerna öppnade upp deras sinnen.