TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 14 januari 2009

Collin House - Home Sweet Home!

På Booking.com kan man läsa följande om ett av Londons hotellutbud;
" Det här välskötta hotellet är beläget i det chica området Belgravia, som är ett förnämt område i centrala London mycket nära Victoria buss- och tågstationer.(.......) Du erbjuds en rad olika, komfortabla rum, från enkel- till fembäddsrum. Rummen är väl dekorerade och inredda med bland annat tv och te- och kaffefaciliteter. Rummen har antingen egen dusch/toalett eller delar dessa med högst 3 andra rum. Alla gäster har tillgång till gratis internet vid hotellets reception. Konkurrenskraftiga priser och förstklassiga rum gör detta till ett utmärkt boende för din London-vistelse, oberoende vad syftet med ditt besök i staden är. "
Detta är en sanning med viss modifikation.
För det första så hade detta chica området uteliggare lite här och var. Hotellet var en råttkåk där städning bortprioriterades, toalett/dusch (var drabbat av mögel) delades med resten av hotellet och där städerskan stal ens tillhörigheter och gav till uteliggaren som barrikerat sig utanför fönstret.
Men varför klaga då det kostar 250 svenska kronor natten? Man åker inte utomlands för att bo på hotell. Collin House gav ett starkt första intryck med negativ touch men med facit i hand så kan det rekommenderas för dem som åker för att spendera pengar på allt annat än boende.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hem ljuva hem !
Undrar varför de inte nämner uteliggaren i beskrivningen av hotellet ?

Anonym sa...

Har för mig att när vi träffades i London sist så skulle du ALDRIG mer bo där :o)