TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 14 september 2009

Det senaste från England

*League One-klubben Exeter har lånat in svenske målvakten Oscar Jansson från Tottenham. 18 åringen som värvades från Örebroklubben Karlslund 2008 har till en början skrivit på för en månad. Än så länge har det blivit två matcher, förlust mot Gillingham med 0-3 och nu i lördags 1-1 borta mot Leyton Orient men en förlängning och mer erfarenhet av A-lagsfotboll skulle göra honom gott.

*Efter 17 år med Carlsberg som huvudsponsor byter Liverpool till Standard Chartered Bank from juli 2010. Givetvis ligger det ekonomiska faktorer bakom bytet, avtalet med den danska öljätten ger 7,2 miljoner pund per säsong medan det nya sägs ge nästan 20 miljoner pund. Återstår att se om de ökade intäkterna kommer satsas på laget eller om de kommer gå till att betala ägarnas skulder.

*Danny Graham har fått en bra start i Watford, fyra mål på sex matcher. Efter att ha gjort 37 mål på 102 matcher för Carlisle i League One var han redo för större uppgifter och den 2 juli 2009 skrev Graham på för championshipklubben Watford. Än så länge ser det ut som The Hornets gjort ett kap som kan göra de nödvändiga målen som behövs för att klubben skall etablera sig på övre halvan av tabellen och på sikt nå Premier League.

*Fredrik Stoor har fått nog av att sitta på bänken och läktaren och vill nu lämna Fulham. Efter att bara fått spela sju matcher i A-laget förra säsongen och misslyckats med att bli såld under sommaren är Stoor och hans agent desperata att få tag på en ny klubb. Lån till en klubb i The Championship är det bästa Stoor kan hoppas på i det här läget.

Inga kommentarer: