TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 24 september 2009

Här ställer man inte ut skorna....

Onsdagen bjöd även den på spel i Ligacupen.
Storlagen från Premier League gjorde processen kort med sina motståndare. Klubbarna tar cupen på allvar och att ställa ut skorna är ingenting man gör hur som helst.
Tottenham tog uppenbarligen detta på allvar då man fullständigt krossade Preston på bortaplan, Deepdale. Peter Crouch var hjälte för dagen med sitt hattrick medan Keane och Defoe fick göra ett var. Brakförlusten innebär att Preston istället kan satsa all energi på sin duktiga inledning i The Championship. Spurs tog hem segern med tiumferande 5-1.
Tredje omgången bjöd även på ett derby. Kampen om västra London utspelade sig på Stamford Bridge där Chelsea tog emot Queens Park Rangers. Lagen har inte mötts i seriespel på flera år men ändå befann sig rivaliteten på läktarna och fotbollsplanen.
Yuri Zhirkov debuterade för The Blues medan Joe Cole var tillbaka efter skada.
Queens Park kämpade på hårt i matchen men fick ändå se Kalou göra mål en bit in i andra halvlek. Matchen slutade med hemmaseger 1-0.
QPR managern Jim Magilton var oerhört stolt över sina kämpar, för dagen klädda i den rödsvarta bortadressen, och deras heroiska insats mot ett av världens bästa klubblag. För trots att Chelsea för dagen var aningen reservbetonat så var det dock en trupp som står sig bra i Premier League och ett klubbmärke och namn som väger tyngre.

Vidare så vann Manchester United hemma mot Wolves med 1-0, Hull utskåpades hemma med 4-0 mot ett starkt Everton medan både Aston Villa och Manchester City gick vidare till fjärde omgången efter vinster mot Cardiff respektive Fulham.

Inga kommentarer: