TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 12 september 2009

Rio bröt semestermönstret

Då den absoluta världseliten bland fotbollsspelare ägnar semestern åt kryssningar i Karibien, köpa hus på konstgjorda öar i Dubai och dricka drinkar på Franska Rivieran så blev jag riktigt paff då jag läste vad Rio Ferdinand med familj gjorde under semestern.
Manchester Uniteds mittback har åtskilliga miljoner på sitt sparkonto och kunde i stort sett göra vad han ville på sin semester. Han gjorde det också och det var mer annorlunda och alternativt än vad många kunnat ana.
Rio tog med sig sambo och de två pojkarna på en husvagnssemester i Wales.
Man tillbringade en superweekend i Presthaven Sands i den lilla byn Prestatyn på Wales nordkust.

Personalen på Haven Holidays, som driver campingen, berättar för BBC att kaos uppstod bland barn och vuxna då Rio Ferdinand anlände. Folk trodde inte sina ögon då de såg Rio skriva in sig i receptionen som nyanländ.
Dagarna ägnades åt gokart, bad och relax. Ungefär samma aktiviteter som hans vän David Beckham brukar sysselsätta sig med på semestern. Men där stannar likheterna.
Jag har mycket svårt att se Posh trippa omkring på en campingplats. Rättare sagt, det skulle aldrig inträffa.
Boendet för familjen Ferdinand var dock lite bättre än de andra gästerna. Unitedbacken hyrde nämligen campingens dyraste villavagn. För den nätta summan av 400 pund fick han och familjen sova, bo och äta i något som mer påminde om en lyxsvit.
Där sken stjärnglansen igenom visserligen men över det stora hela så anser jag att detta är sensationellt. Ett bevis på att det går att bryta mönster och att även världsstjärnor kan vara folkliga.

Inga kommentarer: