onsdag 2 september 2009

Barnet slog ut Millwall

Johnstone Paint Trophy är namnet på cupen döpt efter sponsorn med samma namn.
Football League Trophy är det allmänna namnet på turneringen som endast tillåter deltagande från League One och League Two-klubbar.

Första omgången spelades igår och direkt kom den första skrällen.
Det var i Londonderbyt mellan League Two-klubben Barnet och Millwall som det skulle visa sig att gästerna från en division högre upp skulle trilla dit.
Hemmalaget Barnet chockstartade med att göra mål efter endast två minuters spel.
Den lyckliga målgöraren blev Jake Hyde som efter en fin pass från Albert Adomah från nära håll lyckats få bollen förbi Sullivan i Millwall-målet.
Millwall hade annars lite mer spelövertag men det var ändå Barnet som skulle stå för målen. I mitten av andra halvlek lyckades Ismail Yakubu sätta andra målet för kvällen efter en lyckad slagen hörna. 2-0 till hemmalaget inför 1,623 åskådare på Underhill Stadium.
Lilla Barnet stod som segrare och Kenny Jacketts lejon var utslagna redan efter första omgången.