TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 22 september 2009

TLC noterar att....

Gillingham ser ut att gå miste om sin skyttekung Simeon Jackson.
Den 22-åriga kanadensiska landslagsmannen Simeon Jackson gjorde förra säsongen 24 mål på 60 matcher och var anledningen till att The Gills tog steget upp i League One.
Under sommaren har nykomlingen Gillingham avböjt alla förfrågningar på anfallaren.
Nu ser det sämre ut. Everton krisar i Premier League och vill betala sig ur bottenplatsen. Jackson är värderad till motsvarande 19,5 miljoner kronor, vilket inte är mycket med tanke på det arbete han utför i Gillingham. Everton å sin sida skulle kunna lägga det dubbla för att få anfallaren.
En förlust av Jackson skulle kunna komma att kosta kontraktet? Är Gillingham beredda att offra det?

Championshipklubbarna Newcastle och Nottingham vill säkra upp i sina försvar. Vem passar inte bättre då än en bänknötande Stoke-spelare i Leon Cort?
191 centimeter långa Cort inledde karriären i Millwall 1998 och har sedan 2008 spelat med Stoke. I år har han dock fått nöta bänken. En match har Cort spelat för Stoke under den nya säsongen och det var i Ligacupen.
Passar det då inte bättre att Cort lånas ut till någon av de nämnda klubbarna i The Championship? Nej, inte om manager Tony Pullis får bestämma och det är just vad han gör. Trots bänknötning så vill Pullis ha kvar 30-åriga Cort i klubben efter att backkollegan Andrew Davies lånats ut till Sheffield United. Antingen kommer chansen för Cort nu eller så är motivationen förstörd och en karriär eventuellt över?

Inga kommentarer: