TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 8 september 2009

Jobbig start på säsongen för Ebbsfleet

Bara en seger på de åtta första matcherna och just nu på nedflyttningsplats i BSP. Med tanke på den stora omsättningen på spelare kan jag inte säga att jag är speciellt förvånad men jag är också övertygad om att det kommer bli bättre framöver då truppen blir mer samspelt.
Bland spelarna är det målvakten Lance Cronin som imponerat mest hittills med ett flertal poänggivande räddningar och nye brassen Magno Vieira som gjort mest mål så här långt.
Nästa match spelas i kväll hemma på Stonebridge Road mot formstarka Rushden & Diamonds och kanske är det dags för säsongens första hemmaseger.
Stefan Bailey och Michael West saknas eventuellt på grund av lättare skador medan resten av truppen är tillgängliga för spel.

John Akinde (som såldes till Bristol C i aug 2008 för 150000 pund) har nu spelat 10 matcher för sin nya klubb och det innebär att Ebbsfleet får ytterligare 25000 pund.
En omröstning om vad pengarna skall gå till pågår just nu, antingen läggs de till den befintliga lönebudgeten eller så hamnar pengarna på klubbens konto. Jag röstade för alternativ två. Av någon anledning verkar det finnas en massa medlemmar som tycker att alla inkomster ska läggas på spelarlöner så jag blir inte speciellt överraskad om det förslaget vinner.

Det har också snackats om att köpa hemmaarenan Stonebridge Road och marken där omkring. Enligt uppgift skulle det kosta 500 000 pund och hur det skall finansieras diskuteras just nu. En idé är att sälja andelar för 50 pund/styck till de medlemmar som är intresserade. Går det hela att lösa låter det som en bra idé då man säkrar klubbens framtid i Northfleet genom köpet. Just nu hyr man arenan och lånetiden går ut 2025 och vad som händer då vet ingen.

Läs mer på: http://www.myfootballclub.co.uk/ eller http://www.ebbsfleetunited.co.uk/

Inga kommentarer: