TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 18 september 2009

Tyson varnad för derby-uppvigling

”Ohövligt beteende” blev domen och svaret från FA då dessa nu har utrett händelserna som Nathan Tyson stod för under derbyt mellan Nottingham Forest och Derby för en tid sedan
I ren lycka efter att ha gjort mål sprang Tyson mot Derbyläktaren och firade sitt mål framför vansinniga supportrar. Tyson passade även på att provocera lite extra genom att dra upp hörnflaggan, som hade Forestemblem, och vajade den framför läktaren. Spelare och ledare i Derby tog även dessa illa vid sig och tumult uppstod på planen. Stämningen var såpass uppretad att det länge såg ut att bli kravaller.
Polis och vakter lyckades dock stävja oroligheterna och matchen fortsatte. En match som Forest senare vann med 3-2.
Nu kryper Nathan Tyson till korset, ber om ursäkt på sina bara knän och erkänner att det han gjorde är oförlåtligt samt barnsligt och att han idag är enormt ångerfull och skamsen över det inträffade.

Jag känner bajslukt av sådana uttalanden. Tysons andedräkt och tunga stinker skit och är brun.
En vuxen person som gör en sådan sak vet vad han elller hon gör och är man dessutom nykter så finns det inga ursäkter för sådant beteende. Du är en sådan personlighet då och du kan då heller inte slingra dig ur en sådan situation. Jag ser hela grejen egentligen som en show, en del av spelet och smärre underhållning. Det gör inte de barnfamiljer som bevittnade det kaos som uppstod på plan och FA uppskattar det definitivt inte. Tyson uppviglade publiken och hade mycket väl kunnat skapa ett scenario som de bägge klubbarna sent hade glömt.
Tyson skall vara glad och tacksam att han bara blev varnad utav FA och att hans ryggliggande och fjäsk framför och inför denna instans gick hem.

Inga kommentarer: