TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 26 september 2009

TLC anser att...

* Portsmouth har det inte lätt nu. Oflyt och motgångar avlöser varandra. Sjunde raka förlusten kom idag hemma mot Everton (0-1) och trots att Pompey hade ett par mycket vassa målchanser så ville inte bollen in bakom Tim Howard i Everton-målet. Oturen och oflytet går hand i hand. Det går troll i Portmouths vardag och då har man aldrig marginalerna på sin sida.

* Fernando Torres är Premier Leagues bästa anfallare. I varje fall i skrivande stund. Han har dock kraftig konkurrens om titeln men efter hans inledning i dagens hemmamatch för Liverpool mot Hull så kan man inget annat än att tycka att han är bäst. Hattrick i The Reds 6-1-vinst säger allt.
Torres är en gudabenådad spelare som kan avgöra vilken match som helst helt på egen fot.
Han är svindlande kvick, och med en enkel vrickning kan han gå förbi en back och blixtsnabbt skära in i straffområdet. Torres höjer tempot utan att förlora sin bedårande teknik och är sylvass i avslutningarna. Torres spelstil är en fröjd för ögat och gör att Liverpool blir roligare att se på tv.

* För första gången i klubbens 77-åriga historia så lyckades Wigan idag besegra Chelsea hemma på DW Stadium med 3-1. Den historiska segern är självklart en tidernas bragd för Athletics.
Vinsten betyder mycket för managern Roberto Martinez som under inledningen fått mer ris än ros. Nu återfår han hedern och skapar en smula framtidstro i klubben.

Inga kommentarer: