TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 19 september 2009

Nyheter från League Two

* Rochdale värvar från högre division. Anfallaren Simon Whaley har sedan Paul Lambert tog över i Norwich haft svårt att ta en plats. Rochdale och dess manager Keith Hill har därför beslutat av låna in 24-årige Whaley på ett månadslångt kontrakt.
*****
* Aldershot Town har gjort klart med Tottenham mittfältaren Dean Parrett om ett månadslångt lånekontrakt. 16-årige Parrett är tidigare bekant med Aldershots manager Gary Waddock och Scott Donelly efter att trion tidigare tillhört QPR.
Waddock är överlycklig över att Tottenham låter låna ut spelare som annars inte ens platsar på bänken men som kommer skapa mycket i en småklubb.
*****
* Förra säsongen höll man på att åka ur Football League efter att man fått minuspoäng tilldömda av FA. I år är det annorlunda. Bournemouth är på gång.
Den 37-åriga anfallaren Steve Fletcher hyllar sin klubb efter en riktig styrkeinsats i de inledande omgångarna. I dagsläget leder man League Two, något som hela klubben skall suga åt sig av. Alla har kämpat och gett allt och nu hoppas Fletcher att klubben kan behålla denna styrka.

Inga kommentarer: