TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 9 september 2009

Non-League Nytt

Kettering har klättrat upp till en fjärdeplats i Blue Square Premier.
Man siktar högre. Precis innan transferfönstret stängde värvade klubben den nigerianske anfallaren Moses Ashikodi på en free-transfer. Ashikodi inledde karriären som 15-åring i Millwall 2003 där han gjorde fem matcher. Sedan dess har den gängliga anfallaren provat på spel ibland annat West Ham och Glasgow Rangers. Senaste klubbadressen för 22-åriga Ashikodi var Shrewsbury. Kettering och dess manager Mark Cooper har haft ögonen på nigerianen under hela sommaren men det skulle dröja tills den elfte timmen innan Cooper lyckades övertala ordförande Imraan Ladak om att värva anfallaren.
Värvningen ses som ett tecken på framtidshopp i klubben och bland supportrarna.
En ännu mer positiv nyhet är att den storväxte försvararen med det lustiga namnet, Exodus Geohaghon, stannar i klubben trots en massa transferrykten under sommaren.
Kettering har något på gång och satsar därefter.

Förra säsongen tog han Forest Green Rovers till final i Conference League Cup.
Efter en bedrövlig inledning på säsongen lämnade manager Jim Harvey klubben i slutet av augusti. Sedan dess har klubben varit utan manager och istället coachats av anfallaren David Brown. Klubbens ordförande Trevor Horsley är i Dubai och gör affärer samtidigt som jobbansökningarna ramlar in en efter i brevlådan på The New Lane i Nailsworth.
Då han kommer tillbaka till England skall han ta itu med de över 40 stycken ansökningarna till managerjobbet och ber supportrarna att ha tålamod med det ansträngda läget i klubben.
Forest Green Rovers har inlett säsongen bedrövligt. Efter åtta spelade omgångar har klubben inte lyckats vinna en enda match. Man ligger nästsist, efter jumbon Chester, och har endast lyckats med att skrapa ihop ett poäng. Klubbens skriker därför lite extra högt efter en ledare som kan vända den negativa trenden.

Inga kommentarer: