TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 14 september 2009

Ward skall hjälpa Millwall ur krisen

Millwall har inte alls startat säsongen som folk hade kunnat tro om klubben som bara för ett par månader sedan spelade playoff-final på Wembley.Motgångarna och oflytet har varit påtagligt sedan ett par omgångar tillbaka och den extra lilla turen har man inte haft med sig på senare tid. De tre senaste tävlingsmatcherna har alla slutat med en 2-0-förlust. Detta är givetvis något som gör supportrarna frustrerande men i synnerhet Kenny Jackett. Problemen är klar huvudbry för Jackett som menar på att många bäckar små har gjort klubbens nuvarande situation smått kalabalikartad.
Ingenting stämmer. Skador, omotiverade tankegångar och orytm på alla plan. Millwall har inte vunnit en match sedan den 18 augusti då Oldham besegrades med 2-0 och har även haft en mängd varningar under säsongsinledningen.
En ändring måste till och manager Jackett kanske har hittat lösningen på problemet nu. Wolverhampton försvararen Darren Ward är blixtvärvad som en nödlösning på problemet. Den 30-åriga mittbacken lånas ut till Bermondseyklubben i 93 dagar och ses som en räddande ängel. Ward har tidigare spelat i Millwall. Mellan åren 2001 till 2005 gjorde Ward 161 insatser i klubben och var med att spela Millwall till FA-Cupfinalen mot Manchester United 2004.Ward blev klar för klubben i sista stund inför matchen i lördags mot Gillingham. Då kunde han inte hindra Gillingham från att vinna matchen med 2-0 men framöver så lovar han att bidra med stabilitet och kunskap. Nya spelare och tränare bidrar alltid med nytänkande, idéer och kunskaper. Kan hända kan det bli en Ward-effekt i Millwall?!

Inga kommentarer: