TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 10 september 2009

Skador i Blackpool och bråkigt i Plymouth

Blackpool mittfältaren Gary Taylor-Fletcher kan komma att bli borta från spel upp till fem veckor. Detta efter att ha råkat ut för en svår ankelskada.
Det var under träning då Taylor-Fletcher kolliderade med lagkamraten Alex Baptiste som skadan uppstod. Mittfältaren fördes till sjukhus där man konstaterade att ingenting var brutet men att ligament var skadade.
Skadan är tung för manager Ian Holloway som nu tappar en pålitlig målskytt.
Holloway får nu istället satsa på det algeriska nyförvärvet Hameur Bouazza
som lär debutera för klubben till helgen.
*****
Plymouth Argyle har placerat sin holländska försvarare Marcel Seip, 26 år, på transferlistan av disciplinära skäl.
Pilgrims boss Paul Sturrock berättar även på klubbens hemsida att Seip haft dåligt omdöme och på grund av detta har spelaren fått två veckors löneavdrag.
Det är inte första gången holländaren är i blåsväder på sydkusten. Sedan Seip, 2006, kom från Herenveen har han ständigt skapat negativa rubriker.
Det gick så långt att Sturrock placerade honom på transferlistan redan 2008 då spelaren vägrade gå av planen då han skulle bli utbytt i en match mot Charlton.
Säljs Seip kommer dock klubben ha ont om försvarare. Det kan komma att bli så att Sturrock värvar tillbaka Craig Cathcart på lån till Home Park. Craig Cathcart tillhör till vardags Manchester United men har tidigare varit utlånad till belgiska farmarklubben Antwerpen och Plymouth.

Inga kommentarer: