TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 2 september 2009

Non-League Nytt

* Luton fortsätter sin positiva formkurva i Blue Square Premier. I gårdagens sjunde omgång tog man, hemma på Kenilworth Road, sig an Crawley. De 6389 åskådare på plats blev inte besvikna.
En enkel och välförtjänt 3-0-vinst efter bland annat två mål George Pilkington.
Två poäng bakom ledande Oxford och med mycket revanschlysta i truppen så ser vägen tillbaka till Football League rätt bra ut.
*****
* Klubben har 23 minuspoäng och framtiden ser inte alls bra ut.
Ändå är Chester City managern Mick Wadsworth säker på att hans lag skall klara utmaningen att ta sig tillbaka från jumboplatsen.
Klubben får dock börja vinna ifall man skall kunna tro på Wadsworths optimism.
Efter sju omgångar är man vinstlösa och i senaste matchen borta mot Altrincham klarade man med nöd och näppe 1-1.
Hoppet är det sista som överger människan och i synnerhet manager Wadsworth.
*****
* Staden Salisbury är känd för att ha flest pubar i England sett till invånarantal.
I bortamatchen mot Hayes and Yeading var Salisbury supportrarna i majoritet bland de ynkliga 429 åskådarna och det var majoriteten som skulle få jubla mest. Matchen hade pitch-invasions och så mycket som sju gjorda mål. Gästande Salisbury kunde åka hem med en 4-3-seger, en hattrick-hjälte i Matthew Tubbs och till pubar som hade öppet lite extra länge på grund av segern.
*****
* Oxford United manager Chris Wilder har tilldelats utmärkelsen “Månadens Manager”i Blue Square för augusti månad. Wilder har coachat sitt United på bästa tänkbara sätt genom bland annat att besegra toppkandidater och även gått obesegrade under de sju inledande omgångarna.

Inga kommentarer: